A web-o-matic Online szolgáltatás-csomag kisvállalkozások számára,
amely segítségével a lehető legalacsonyabb költséggel
készíthetik el, működtethetik partnereink honlapjukat!

- NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
- SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM TÁRHELY,
- A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ, 
- KEVESEBB MINT NAPI 200 FT-TÓL
- TÖBB SZÁZ GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
Hogyan működik ?
Már van honlapom, igénybe tudom-e venni szolgáltatásaikat ?
Még nincs honlapom, mi a teendőm ?
Mik azok a Sablonok ?
Saját arculattal rendelkező honlappal szeretném a szolgáltatásaikat igénybevenni, van-e erre mód ?
Mekkora befektetést igényel ez az egész (hardver, szoftver, stb.) ?

Új kérdés... 

 

A szerkesztő használata
A szerkesztő általános leírása
Általános funkciók
Az oldalak
Szövegszerkesztési funkciók
Linkek/Hivatkozások
Képek kezelése

MIK AZOK A SABLONOK?

A Sablonok

A web-o-matic rendszer ún. sablonok alapján működik. A sablonok határozzák meg a kialakított site tartalmi és formai megjelenését. Tartalmazzák a formázáshoz szükséges információkat, amelyek az oldalakon belül a tartalmak elhelyezkedését adják meg. Ezzel egyszerűsödik és gyorsul a teljes tartalom létrehozásának módja, illetve a későbbiek folyamán a karbantartások során megkönnyíti az oldalak formai, alaki változtatásának végrehajtását.
Egyszerűbben, a sablonok az azoknak a formai elemeknek az összeségét jelenti, amelyek egy honlap egységes megjelenéséhez szükségesek.

Regisztrációját/Megrendelését követően ki kell választania a megjelenő sablonválasztó oldalról az Önnek leginkább tetsző grafikai megjelenésűt. Választható sablonok...

A web-o-matic rendszer sablonjai segítségével készített honlapok esetében , nincs szükség minden egyes oldal elkészítésére, ezáltal jelentősen csökkentve az előállítás költségeit, mivel az oldalak készítését egy inteligens program végzi, különválasztva a tartalmi és a formai elemeket. A formai elemekből (az oldalak állandó grafikai elemei, design-ja, maga a sablon) és a tartalmi elemekből (a honlapon megjelenő szövegek, képek, árlista, stb.) előre meghatározott, beállított metódus szerint akkor kerül egy oldal előállításra, amikor a látogató a megfelelő hivatkozásra kattintva azt látni szeretné.

A web-o-matic szolgáltatást igénybevéve, Ön egy olyan korszerű, dinamikus honlap tulajdonosa lehet, amely minden tekintetben megfelel a jelen kor elvárásainak!