A web-o-matic Online szolgáltatás-csomag kisvállalkozások számára,
amely segítségével a lehető legalacsonyabb költséggel
készíthetik el, működtethetik partnereink honlapjukat!

- NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
- SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM TÁRHELY,
- A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ, 
- KEVESEBB MINT NAPI 200 FT-TÓL
- TÖBB SZÁZ GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK
Hogyan működik ?
Már van honlapom, igénybe tudom-e venni szolgáltatásaikat ?
Még nincs honlapom, mi a teendőm ?
Mik azok a Sablonok ?
Saját arculattal rendelkező honlappal szeretném a szolgáltatásaikat igénybevenni, van-e erre mód ?
Mekkora befektetést igényel ez az egész (hardver, szoftver, stb.) ?

Új kérdés... 

 

A szerkesztő használata
A szerkesztő általános leírása
Általános funkciók
Az oldalak
Szövegszerkesztési funkciók
Linkek/Hivatkozások
Képek kezelése

HOGYAN MŰKÖDIK ?

A web-o-matic szolgáltatás működése egyszerű, könnyen érthető. Egy honlap elkészítéséne a web-o-matic segítségével a következő lépésekből áll.

1.Lépés
Regisztráció/Megrendelés

A szolgáltatáscsomag használatához Önnek regisztrált web-o-matic felhasználónak kell lennie. Erre kétféleképpen nyílik lehetősége:

  • regisztrált felhasználóként: regisztrálja magát oldalunkon, így lehetősége nyílik rendszerünket 7 napig ingyen kipróbálni. Ezáltal Ön még a szolgáltatás megvásárlása előtt kipróbálhatja azt. Ugrás a regisztrációhoz...
  • regisztrált partnerként: a Ön megrendeli szolgáltatásunkat, regsiztrált partnerünké válk. A csomagokról...

2. Lépés
Sablon kiválasztása

A web-o-matic rendszer ún. sablonok alapján működik. A sablonok határozzák meg a kialakított site tartalmi és formai megjelenését. Tartalmazzák a formázáshoz szükséges információkat, amelyek az oldalakon belül a tartalmak elhelyezkedését adják meg. Ezzel egyszerűsödik és gyorsul a teljes tartalom létrehozásának módja, illetve a későbbiek folyamán a karbantartások során megkönnyíti az oldalak formai, alaki változtatásának végrehajtását.
Egyszerűbben, a sablonok az azoknak a formai elemeknek az összeségét jelenti, amelyek egy honlap egységes megjelenéséhez szükségesek.
Regisztrációját/Megrendelését követően ki kell választania a megjelenő sablonválasztó oldalról az Önnek leginkább tetszőt. Választható sablonok...

3. Lépés
Honlap szerkesztése, tartalmak feltöltése

A sablon kiválasztását követően a szerkesztőbe jut a felhasználó. A szerkesztőben nyílik lehetőség a - különböző csomagoknak megfelelően - az oldalak létrehozására, a tartalmak szerkesztésére, képek cseréjére, feltöltérére, stb. Összegezve itt történik a weboldal megszerkesztése.
A szerkesztő használata nem igényel semmilyen programozói, grafikai tudást, kezelése egy egyszerű szövegszerkesztő kezeléséhez hasonlatos. Bárki által néhány óra alatt elsajátítható.

A web-o-matic szolgáltatást igénybevéve, Ön egy olyan korszerű, dinamikus honlap tulajdonosa lehet, amely minden tekintetben megfelel a jelen kor elvárásainak!