A web-o-matic Online szolgáltatás-csomag kisvállalkozások számára,
amely segítségével a lehető legalacsonyabb költséggel
készíthetik el, működtethetik partnereink honlapjukat!

- NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
- SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM TÁRHELY,
- A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ, 
- KEVESEBB MINT NAPI 200 FT-TÓL
- TÖBB SZÁZ GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT

Mi is ez tulajdonképpen?
Csomagok
Sablonok
Regisztráció
Segítség
BELÉPÉS PARTNEREINKNEK
Felhasználónév: 
Jelszó: 
 
HÍREINK

7 napig ingyen

Használja szolgáltatásunkat 7 napig ingyen!  Mielőtt megrendelné szolgáltatásunkat Önnek lehetősége van kipróbálni azt. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia magát.

Bővebben...

 

PÁLYÁZATOK

EU Pályázatok

Az Európai Uniós csatlakozás jegyében idén is több kis és középvállalkozásokat segítő pályázat beadására van lehetőség.  Cégünk igen kedvező konstrukciókkal  és tapasztalt szakembergárdával áll  Cége rendelkezésére a sikeres pályázat beadásában és megvalósításában.

Bővebben...

 

 

PÁLYÁZAT

Pályázati felhívás a mikro- és kisvállalkozások Interneten való megjelenésének támogatására (GKM SZVP-2005-I)

Bizonyára Ön is hallott róla, hogy a megújult Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program keretein belül Ön jelentõs állami támogatás igénybevételével elkészítheti honlapját!

2005. június 16-tól kb. 900-1000 vállalkozásnak nyílik lehetõsége honlapjának elkészítéséhez ÁLLAMI TÁMOGATÁS igánybevételével, amelynek mértéke a beruházás 40%-a, de maximum 300.000.- Ft. A támogatás célja, hogy olyan vállalkozásokat ösztönözzön az Interneten való megjelenésre, melyek eddig nem rendelkeztek saját honlappal.

Cégünk saját fejlesztésû WOMCMS rendszerét és szakembereink sokéves honlapkészítés területén megszerzett tapasztalatát felhasználva készítettük el azt az üzleti konstrukciót, amelynek igénybevételével kis befektetéssel komoly szakmai háttérrel bíró szolgáltatáshoz juthat.

Amennyiben tehát most dönt honlapja elkészítésérõl, ha az Ön vállalkozása megfelel a GKM SZVP-2005-I sz. alatt kiírt pályázat feltételeinek, valamint cégünk feltételei is elnyerik a tetszését, úgy lehetõsége nyílik arra, hogy vállalkozásának honlapja INGYENESEN készüljön el. Elsõre nem gyõztük meg? Tesztelje rendszerünket egy hétig ingyenesen, s döntsön azután! Bõvebben...

A fent említett pályázattal és más témájú pályázati lehetõségekkel kapcsolatban további információkkal szívesen állunk rendelkezésükre. További információ

Amennyiben a fenti interneteses projekteket cégünkkel valósítja meg, a pályázati anyagot hozzá ingyen elkészítjük, (a pályázatírás díját beszámítjuk a projekt árába)!

 

Light csomag

5 oldal
10 Mb Tárterület,
5 db email cím.

Classic csomag

10 oldal
20 Mb tárhely,
10 db e-mail.

DeLuxe csomag

20 oldal
50 Mb tárhely
20 db e-mail.

5.900,- Ft / hó
7.900,- Ft / hó
9.900,- Ft / hó

 
Főoldal | Kapcsolat | Impresszum | Regisztráció | CsomagokSegítség