A web-o-matic Online szolgáltatás-csomag kisvállalkozások számára,
amely segítségével a lehető legalacsonyabb költséggel
készíthetik el, működtethetik partnereink honlapjukat!

- NINCS SZÜKSÉG GRAFIKUSI, PROGRAMOZÓI TUDÁSRA,
- SAJÁT DOMAINNÉV (AKÁR INGYENESEN IS), E-MAILCÍM TÁRHELY,
- A HONLAP TARTALMA BÁRHONNAN, PILLANATOK ALATT MÓDOSÍTHATÓ, 
- KEVESEBB MINT NAPI 200 FT-TÓL
- TÖBB SZÁZ GRAFIKAI MEGJELENÉS KÖZÜL VÁLASZTHAT

Mi is ez tulajdonképpen?
Csomagok
Sablonok
Regisztráció
Segítség
BELÉPÉS PARTNEREINKNEK
Felhasználónév: 
Jelszó: 
 
PÁLYÁZATOK

EU Pályázatok

Az Európai Uniós csatlakozás jegyében idén is több kis és középvállalkozásokat segítő pályázat beadására van lehetőség.  Cégünk igen kedvező konstrukciókkal  és tapasztalt szakembergárdával áll  Cége rendelkezésére a sikeres pályázat beadásában és megvalósításában.

Bővebben...

 

HÍREINK

7 napig ingyen

Használja szolgáltatásunkat 7 napig ingyen!  Mielőtt megrendelné szolgáltatásunkat Önnek lehetősége van kipróbálni azt. Ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia magát.

Bővebben...

 

 

REFERENCIÁK

Árindex Kft.: Az Árindex Kft. Magyarország egyik vezető pályázfigyelő, pályázatíró cége. Saját szakterületén számos referenciával és elismeréssel dicsekedhet többéves tapasztalata és közel 1000 partnere révén. Cégünk feladata magának a honlapnak a megtervezése, a hozzá tartozó grafikai elemek elkészítése, a site-on található pályázatfigyelési-, mendezselési alkalmazások elkészítése, valamint a honlap frissítéséhez szükséges tartalommenedzsment megoldás kialakítása volt. A rendszer a cég pályázatfigyelő, és pályázatíró kollégáinak munkáját könnyíti meg, valamint az ügyfelek igényeinek megfelelően sms, ileltve fax értesítést küld a legfrissebb pályázatokról.

Aradi Kisvendéglő: Az Aradi Kisvendéglő megrendelésére egy statikus, ugyanakkor információgazdag honlapot hoztunk létre. A honlapon az étteremmel kapcsolatos legfontosabb információk (étellap,itallap,megközelíthetőség,elérhetőség) mellett képgaléria is helyet kapott.

First Lady Modellügynökség: A First Lady Modellügynökség esetében szakembereink feladata kettős volt. Egyrészt a modellügynökség imázsához illő, az iparági szabványoknak megfelelő honlap elkészítése, másrészt a honlap folyamatos, a modellügynökség kollégái által elvégezhető frissítéséhez szükséges tartalomenedzsment rendszer kialakítása volt.

SBI Management: Az SBI Management Kft. több budapesti ingatlanberuházási projektben érdekelt. Cégünk feladata ezekhez a projekthez kapcsolódó, azokat ismertető honlap elkészítése, valamint egy, az ingatlanok értékesítését és nyilvántartását támogató integrált rendszer kialakítása volt. Ez utóbbi rendszer nagyban megkönnyíti a kapcsolattartást a kivitelező és az értékesítési irodák között.

Explorers Program: Az Explorers broad-peaki expedícióját az érdeklődők a program website-ján követhették végig. A második website a 2001 nyarán induló Everest-Lhotse expedíciót mutatja be. Cégünk feladata ezekhez az expedíciókhoz tartozó website fejlesztés, valamint üzemeltetés volt.

Budai Kisállatklinka: A Budai Kisállatklnika esetében feladatunk a klinika honlapjának az elkészítése volt, az offline arculatukhoz illeszkedően. A honlap kialakításakor az alapvető funkcionális elemek (elérhetőség, munkatársak, szolgáltatások) mellett különösen nagy hangsúlyt fektettünk az egyedülálló mennyiségű esettanulmány megfelelő színvonalon való bemutatására.

Pascal Café: A Pascal Kávéház elképzeléseiben egy valójában interaktív, a kávéház látogatói igényeinek megfelelő, folyamatosan frissülő honlap szerepelt. Ennek érdekében a "hagyományos" tartalmi modulokon (étlap, itallap, elérhetőség) kívül megtalálhatóak rajta a kávéház ismertségének növeléséhez szükséges tartalmi elemek (rendezvények, rólunk írták, bemutatkozás) is. A kávéház céljai között szerepel a külföldi túristák és üzletemberek becsábítása a kávéházba, így a magyar nyelvű honlap angol nyelvre való "letükrözése" is a feladatunk volt.

Varta Hungária: Feladatatunk a VARTA magyarországi website kialakítása és fenntartása volt, a német ESKATOO ügynökséggel együttműködve.

Elkészült, de jelenleg tartalomfeltöltés alatt álló Média Park site-ok:

 • www.buszkesegeink.hu
 • www.egeszsegeselet.hu
 • www.ihsz.hu

A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program által kiírt "A mikro- és kisvállalkozások Interneten való megjelenésének támogatására" (Kódszám: GKM SZVP-2003-8) pályázat részeként a közeljövőben több mint 20 site kerül folyamatosan átadásra:

 • www.szak-instrukt.hu
 • www.technomonteur.hu
 • www.poremba.hu
 • www.mertek.hu
 • www.vaganyszerviz.hu
 • www.pethonyomda.hu
 • www.rekmi.hu
 • www.rhr.hu
 • www.cleantest.hu
 • www.dilenparkett.hu
 • www.textil.hu
 • www.sztirol.hu

 

Light csomag

5 oldal
10 Mb Tárterület,
5 db email cím.

Classic csomag

10 oldal
20 Mb tárhely,
10 db e-mail.

DeLuxe csomag

20 oldal
50 Mb tárhely
20 db e-mail.

5.900,- Ft / hó
7.900,- Ft / hó
9.900,- Ft / hó

 
Főoldal | Kapcsolat | Impresszum | Regisztráció | CsomagokSegítség